Oppmåling

Oppmåling av PLYGUARD Sikkerhetsfolie

For å levere sikkerhetsfolier som passer eksakt til dine vinduer, er det svært viktig å ta helt nøyaktige mål – på millimeteren. Sikkerhetsfolien skal kun dekke glassflaten (lysåpning) – ikke gummilister eller karm.

Ta derfor målene fra innside til innside på karm – alternativt innside gummilist til innside gummilist, dersom vinduene er montert med gummilister.

Bruk helst et målebånd med millimeterangivelse. Et målebånd er bøyelig, og kan holdes tett inntil glasskantene på begge sider. En tommestokk kan selvfølgelig også brukes, men krever ekstra nøyaktig avlesning av målene.

Ta gjerne målene 2 eller flere ganger, for å være helt sikker på at de stemmer.

NB! Vær nøye med oppmålingen.  vindussikring.no erstatter ikke Sikkerhetsfolier som ikke passer pga. feil oppgitte mål.

Måle-bredde-300x199

Mål nøyaktig høyde og bredde. Karm til karm dersom ingen gummilist. NB! Maks bredde den ene veien, er 1,52 meter (1520 mm). Dette gjelder enten høyde- eller bredde-målet.

Måle-start-300x199

For vinduer som er montert i gummilist, eller har en smal gummilist mellom glasset og karmen – måles glassbredden fra gummilist til gummilist. Kun glassarealet som sees – skal måles.

Måle-ende-300x199

Det er lurt å benytte målebånd. Målebånd er fleksibelt, og det er enkelt å måle glasset nøyaktig helt inn til rammen eller gummilisten.

Fyll ut bestillingskjema og Bemax AS vil omgående sende deg en e-post med nøyaktig pris, inklusive monteringssett og porto. Dersom du velger å bestille, bekrefter du bestillingen via e-post.

.